Close

Όλοι οι εργαζόμενοι στην εστίαση και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τρόφια (super market, κρεοπωλεια, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες, catering κτλ) ειναι απαραίτοτηο να έχουν παρακολουθήσει τμήμα “Υγιεινής και Ασφάλειας” (ΕΦΕΤ).

Το ΚΔΒΜ Βέργη διοργανώνει σεμινάρια διάρκειας 10 ωρών με θέμα “Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων”, σχεδιασμένα για να σας οδηγήσουν σε νέες επιτυχημένες προοπτικές στην καριέρα σας και να σας προστατεύσουν απο τυχόν πρόστιμα.

Η Εκπαίδευση πραγματοποιείται σε 2 Χ 5 ώρα, εξ αποστάσεως σύγχρονη εκπαίδευση.

Μπορείτε να βρίσκεστε σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος εργάζεστε και να εκπαιδευτείτε On line.

Το σεμινάριο έχει ως κύριο στόχο να παράσχει στους συμμετέχοντες βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην ασφαλή επεξεργασία, αποθήκευση και διανομή των τροφίμων. Μέσω εξειδικευμένων μαθημάτων, θα εξοικειωθείτε με τις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας, τις διατροφικές αρχές, τις τεχνικές επεξεργασίας, και τις προηγμένες μεθόδους συντήρησης των τροφίμων.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους που ασχολούνται με χειρισμό τροφίμων, σε επιχειρήσεις παρασκευής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς και διακίνησης τροφίμων, σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου τροφίμων, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
(καφέ, εστιατόρια,κ.ά.).Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007. Επιπλέον, απευθύνεται επίσης σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν στη βιομηχανία τροφίμων και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα.

Το πρόγραμμα αφορά κατάρτιση απλών χειριστών, διάρκειας 10 ωρών, στις «Βασικές Αρχές Υγιεινής και
Ασφάλειας Τροφίμων» – Πρόγραμμα Επιπέδου 1. Αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, της
παραγωγής ασφαλών προϊόντων και της προστασίας του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό
852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή
των τροφίμων.

 

Τα κύρια θέματα που θα αναλυθούν στο σεμινάριο περιλαμβάνουν:

· Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
· Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
· Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
· Ατομική υγιεινή &συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων· Το Εργασιακό Περιβάλλον
· Πρακτικές καθαρισμού
· Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
· Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

Τα προγράμματα υλοποιούνται με πιστοποιημένους εκπαιδευτές από το Μητρώου Εκπαιδευτών ΕΦΕΤ.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να επενδύσετε στην επαγγελματική σας ανάπτυξη και να αποκτήσετε την απαραίτητη πιστοποίηση στον χώρο της επεξεργασίας και χειρισμού τροφίμων. Εγγραφείτε σήμερα και πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους!

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις καλέστε μας στο 2610270293 ή να μιλήσουμε απευθείας από κοντά στα γραφεία μας Ζαΐμη 21, 5ος όροφος.