Westia-ζουμε Food Modelling
Η έκθεση WESTIA άνοιξε τους ορίζοντες νέων συνεργασιών. Δημιούργησε ένα καινούργιο περιβάλλον άμεσης και απ’ ευθείας επικοινωνίας μεταξύ όλων των δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εξοπλισμού, της προμηθευτικής αλυσίδας και της τροφοδοσίας ξενοδοχείων και καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ συμμετείχε στην έκθεση μαζί με τους εκπαιδευτές και σπουδαστές του.
Με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας κι ειδικότερα το Γραφείο της Πάτρας και τους executive chef κι εκπαιδευτές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ Γιώργο Γραμματικόπουλο και Νικόλα Στεφόπουλο συνεχίζεται η στενή συνεργασία με … καλλιτεχνική τάση! Επαγγελματική φωτογράφιση γαστρονομικού αντικειμένου στα πλαίσια της 2ης WESTIA, με τους εκπαιδευτές και τα πιάτα, πρωταγωνιστές και τους σπουδαστές στο ρόλο του βοηθού αλλά και του κοινού!
Παρουσιάστηκαν εστιατορικά πιάτα ελληνικής έμπνευσης, με χαμηλά κοστολόγια, με τρόπο σύγχρονο όσον αφορά τις τεχνικές και την οπτική. Οι συνταγές που φωτογραφήθηκαν περιλάμβαναν:
Τονοσαλάτα με κρητικό παξιμάδι,
φιλέτο τσιπούρας με κολοκύθι, μυρόνια και κρεμα καρότου και .
γαλακτομπούρεκο