Υπό την Γαστρονομική Αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας η WESTIA 2016

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε πλήθος παρουσιάσεων σε συνεργασία με το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Ολόκληρο το τριήμερο, τα καταξιωμένα μέλη της Λέσχης σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής Τέχνης του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ έδωσαν σπουδαία πιάτα υψηλής γαστρονομίας αξιοποιώντας παραδοσιακά προϊόντα με νέα οπτική. Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με τα παραρτήματα της στην Πελοπόννησο (Αχαΐας, Αιγιαλείας, Πύργου και Καλαμάτας), υπό το συντονισμό του υπεύθυνου της Περιφέρειας Πελοποννήσου executive chef κ. Δημήτρη Καραμπίνη  απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των επισκεπτών της 1ης Κλαδικής Έκθεσης στην Δυτική Ελλάδα WESTIA.

Το Ελληνικό Πρωινό που δημιούργησε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας για την Δυτική Ελλάδα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση ως η επίσημη πρόταση στις ξενοδοχειακές μονάδες που τιμούν την Ελληνική Κουζίνα και ανταποκρίνονται στην διεθνή τάση για την ανάδειξή της. Παράλληλα τα νέα μέλη του Chef Club, Young Chefs, ξεχώρισαν με τις φρέσκες προτάσεις τους ενώ είναι αξιοσημείωτη η σοβαρότητα και οι γνώσεις που επέδειξαν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ που συμμετείχαν στις παρουσιάσεις δίπλα στους επαγγελματίες chef.

Στην WESTIA 2016 ανακοινώθηκε επίσημα κι η έναρξη της συνεργασίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ για την διοργάνωση Εξειδικευμένων Σεμιναρίων για Επαγγελματίες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στα πρότυπα των επιτυχημένων προγραμμάτων που υλοποιεί το Chef Club τα τελευταία χρόνια το Κέντρο Εκπαίδευσης της Αθήνας. Η λειτουργία του Γραφείου της Λέσχης ξεκινάει άμεσα, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ με στόχο την συνεχή επιμόρφωση και βελτίωσης των γνώσεων και των τεχνικών των επαγγελματιών του χώρου.