Στην κορυφαία έκθεση Τροφίμων & Ποτών, την 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, έδωσε ηχηρά το «παρών» το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ με τα τμήματα Μαγειρικής και Τουριστικών.
Οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν διάφορα τοπικά εδέσματα από όλη την επικράτεια της Ελλάδας, να ανακαλύψουν αγνά προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς με τεχνογνωσία και μεράκι που θα τους φανούν χρήσιμα για τις μελλοντικές παρασκευές τους αλλά και να παρακολουθήσουν μαγειρικές προσεγγίσεις από γνωστούς σεφ.
Έτσι λοιπόν παρακολούθησαν και δοκίμασαν τις ξεχωριστές παρασκευές του παλιού γνώριμου βραβευμένου chef Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος είχε μαγειρέψει πριν λίγα χρόνια στο Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και μοιράστηκε τα μυστικά του με τους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ. Οι σπουδαστές εξέφρασαν απορίες, έκαναν παρατηρήσεις και απέκτησαν νέες γνώσεις μέσα από αυτή την εκπαιδευτική επίσκεψη, η οποία αποτελεί μέρος από μία σειρά εκπαιδευτικών επισκέψεων και εκδρομών που οργανώνει το Ι. ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ για την καλύτερη κατάρτιση των σπουδαστών του.
Την εκδρομή συνόδευσαν η Διευθύντρια Σπουδών κ. Λιλίκα Βέργη, ο Σύμβουλος Δοίκησης κ. Ιωάννης Μοιραλιώτης, ο εκπαιδευτής-chef κ.Παρασκευάς Δρες και η εκπαιδεύτρια Τουριστικών κα. Βάσω Μανίκα.