Αρχική

Όλα τα Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγράμματα είναι αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

 

Το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου σε απευθείας σύνδεση με την Πάτρα

compi_patra_pafosΑπό το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά σε αποκλειστική συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ.

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου θα μπορούν πλέον να εισάγονται και να σπουδάζουν οι Έλληνες ενδιαφερόμενοι, χάρη σε μία νέα αποκλειστική συνεργασία που εξασφάλισε το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά. Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία, επιστέγασμα πολύμηνης επικοινωνίας των δύο εκπαιδευτικών ομίλων και αποτέλεσμα ιδιαίτερα σχολαστικής προετοιμασίας, που ανακοινώνεται με ενθουσιασμό από τις δύο πλευρές.

Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA) : Γενική Διοίκηση
Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA): Εκπαιδευτική Διοίκηση
Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA): Διοίκηση Μονάδων Υγείας
Mεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)
Μεταπτυχιακό στη Εκπαιδευτική Ψυχολογία

λογο13424Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι στο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ θα παρέχουν όλες τις πληροφορίες και την εξατoμικευμένη οικονομική προσφορά για τους υποψήφιους φοιτητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με προσωπικό ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ, Ζαΐμη 21, 2ος όροφος, τηλ. 2610 270 598, nup@vergis.edu.gr, www.vergis.edu.gr/nup

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου λειτουργεί έξι χρόνια, δέχθηκε τους πρώτους φοιτητές τον Οκτώβριο του 2010. Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει είναι αναγνωρισμένα και πρωτοποριακά που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και τα οποία συνδυάζουν επιστημονική γνώση και προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης.

Το όραμα του πανεπιστημίου είναι να δημιουργήσει ένα δυναμικό περιβάλλον γνώσης που θα εστιάζει στον ίδιο το φοιτητή, ενώ παράλληλα έχει θέσει ως αποστολή του να καταστεί ένα μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο, να διαδώσει καινούρια γνώση, να εφοδιάσει τους φοιτητές με γνώση και να τους παρέχει ευκαιρίες για ένα επιτυχημένο επαγγελματικά μέλλον.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό ίδρυμα, επιπέδου, προδιαγραφών, με ποικιλία σχολών και προγραμμάτων. Έχει στελεχωθεί με ακαδημαϊκό προσωπικό υψηλού επιπέδου με μακρά εμπειρία σε διεθνούς εμβέλειας πανεπιστήμια του εξωτερικού και στοχεύει να προσελκύσει ένα ευρύ κοινό φοιτητών από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες κυρίως της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Φιλοδοξία του είναι να καταστεί ένα υψηλού επιπέδου περιφερειακό και διεθνές κέντρο έρευνας και σπουδών με βλέψεις στο μέλλον.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται 500 μέτρα από τη θάλασσα, διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, εστιατόριο και πλήρως εξοπλισμένη εστία για τους φοιτητές με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι νέες εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν νοσοκομείο, εμπορικό κέντρο, οικισμό, μαρίνα και κτίρια που θα στεγάσουν το πλήθος των εργαστηρίων νέας γενιάς.

Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως με δυνατότητα εξετάσεων στην Πάτρα

To Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 τα υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως, αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ, παρέχοντας τίτλους ισότιμους με των ελληνικών πανεπιστημίων αποσκοπώντας στην άμεση προσέγγιση επαγγελματιών που επιθυμούν να εξειδικευτούν σε κορυφαίες σχολές. Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ θα είναι το εξεταστικό κέντρο για την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά για τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα με την συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού φοιτητών.

 

Οι επίσημες γλώσσες του Πανεπιστημίου είναι η Αγγλική και η Ελληνική με επιλογή από τους φοιτητές της γλώσσας του προγράμματος που θα παρακολουθήσουν.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται είναι σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο και είναι όλα αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), παρέχοντας τίτλους ισότιμους με των ελληνικών πανεπιστημίων.

Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη © 2016