Ακολουθήστε μας στο 

 
epixeiriseis

Χρήσιμες οδηγίες για επιχειρήσεις

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις Δράσεις που αφορούν σειρά Επιταγών Εισόδου Ανέργων VOUCHER στην αγορά εργασίας, οι οποίες περιλαμβάνουν Πρακτική Άσκηση σε Επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της Οικονομίας διάρκειας συνήθως 4- 6 μηνών. Πριν την πρακτική άσκηση οι συμμετέχοντες λαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση σε ειδικευμένες δεξιότητες, οι οποίες σε συνδυασμό με τα προσόντα που διαθέτουν μπορούν να βρουν εφαρμογή σε ποικίλους τομείς της επιχείρησής σας.

Οι εν λόγω δράσεις περιλαμβάνουν:

  1. πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης
  2. πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις και
  3. υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων.
 

Η ενεργοποίηση της Επιταγής Επαγγελματικής Κατάρτισης (VOUCHER) πραγματοποιείται με τη σύναψη σύμβασης μεταξύ ωφελούμενου-ανέργου, του παρόχου κατάρτισης-Ευρωπαϊκό Δίκτυο Για τη Δια Βίου Μάθηση ΒΕΡΓΗ- και της επιχείρησης για πρακτική άσκηση.

Η επιχείρησή σας θα ωφεληθεί σημαντικά αφού

  1. δεν συμμετέχει καθόλου στο κόστος των εργαζομένων
  2. αξιοποιεί την παρεχόμενη εργασία και τις δεξιότητες των καταρτιζομένων και
  3. σε περίπτωση σύναψης νέας σύμβασης επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ. Ο μοναδικός περιορισμός για την επιχείρηση πρακτικής αφορά στο ότι δεν πρέπει να απολύσει προσωπικό από την ημερομηνία υπογραφής της τριμερούς σύμβασης και για όλο το διάστημα που διαρκεί η πρακτική άσκηση.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση συνεργασίας και να μας την αποστείλετε ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικά υπογεγραμμένη και επικυρωμένη με τη σφραγίδα της επιχείρησής σας.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεσή σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ (TRAINING VOUCHER) ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 18 ΕΩΣ 29 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΕΣΠΑ) 2014-2020

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» Προσανατολισμός στον άνθρωπο

Άξονες Προτεραιότητας: 7 στις οκτώ (8) Περιφέρειες Σύγκλισης, 8 στις τρεις (3) Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου και 9 στις δύο (2) Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου
Required *

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ να συνεργαστώ με το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – Vocational Educationto Reinforce Growthand Improvement – ΒΕΡΓΗ ΚΕΔΙΒΙΜ2 στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ (TRAININGVOUCHER) ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 18 ΕΩΣ 29 ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ».

  Refresh Captcha  
 

Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς;

vergi-general-logo
iek-logo-01
kedivim1-logo-01
ksenes-glosses-logo-01
 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd