Ακολουθήστε μας στο 

 
anergoi

Χρήσιμες οδηγίες για ανέργους

Οι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων επισημαίνουν ότι υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες που θα πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να «χτυπήσουν» τις κατάλληλες «πόρτες» και να βρουν την επιθυμητή θέση. Οι κινήσεις που αυξάνουν τις πιθανότητες του υποψηφίου να βρεί εργασία είναι οι ακόλουθες:

 
 • Στείλετε το Βιογραφικό σας σε Οργανισμούς και Εταιρείες +

  Στείλετε το Βιογραφικό σας σε Οργανισμούς και Εταιρείες που θέλουν να στελεχώσουν συγκεκριμένους επαγγελματικούς κλάδους που σας ενδιαφέρουν. θα πρέπει να αναφερθείτε στο βιογραφικό σας με απλό και κατανοητό τρόπο στις σπουδές, στις εξειδικευμένες γνώσεις και στην επαγγελματική εμπειρία που ενδεχομένως έχετε. Σε περίπτωση που αλλάξει κάποιο από τα στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.λ.π.) μην ξεχάσετε να ενημερώσετε το υπεύθυνο τμήμα της εταιρείας.
 • Ενημερωθείτε για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας μέσω του Διαδικτύου (Internet). +

  Ενημερωθείτε για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας μέσω του Διαδικτύου (Internet). Tελευταία, όλο και περισσότερες εταιρείες προβάλλουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα τους καθώς και τις κενές θέσεις απασχόλησης στο Internet.
 • Μην απογοητεύεστε εάν δεν βρείτε άμεσα την θέση που επιθυμείτε. +

  Μην απογοητεύεστε εάν δεν βρείτε άμεσα την θέση που επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να βελτιώσετε τον εαυτό σας (π.χ. φρεσκάρετε τις ξένες γλώσσες που γνωρίζετε, ασκηθείτε στην χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, παρακολουθήσετε σεμινάρια σχετικά με τον επαγγελματικό κλάδο που σας ενδιαφέρει).
 • Ελάτε σε επαφή με τα Γραφεία Απασχόλησης +

  Ελάτε σε επαφή με τα Γραφεία Απασχόλησης (π.χ. ΟΑΕΔ, Κ.Ε.Κ., Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κ.λ.π.). Οι Υπεύθυνοι των Γραφείων είναι ενήμεροι για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και διοργανώνουν συχνά ημερίδες όπου προσκαλούνται επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την επιχείρηση με ικανούς και φιλόδοξους νέους.
 • Επιλέξτε τον ή τους επαγγελματικούς κλάδους +

  Επιλέξτε τον ή τους επαγγελματικούς κλάδους που ταιριάζουν ανάλογα με την προσωπικότητα, τις ικανότητες, τις εξειδικευμένες γνώσεις και τις φιλοδοξίες που έχετε. Αποφύγετε να «κυνηγάτε» θέσεις που δεν σας «καλύπτουν» προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι βέβαιο πως δεν θα σταδιοδρομήσετε και δεν θα εξελιχθείτε στην κορυφή της ιεραρχίας ενός οργανισμού ή μίας εταιρείας.
 • 1

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ (TRAINING VOUCHER) ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ  ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.

Required *

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ - ΠΡΟΣΟΝΤΑ


[Επιλέξτε το κουτάκι που αντιστοιχεί στην απάντησή σας.]
Πληκτρολογήστε τους τίτλους πιστοποίησης και το έτος απόκτησής τους.

Πληκτρολογήστε τους τίτλους πιστοποίησης και το έτος απόκτησής τους.

Αν έχετε συμμετάσχει σε άλλα προγράμματα Voucher πληκτρολογήστε τον τίτλο και την ημερομηνία που αυτά υλοποιήθηκαν.

Δηλώνω υπεύθυνα ότι επιθυμώ να συνεργαστώ με το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ – Vocational Education to Reinforce Growth and Improvement στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη συμμετοχή στη Δράση «ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ (TRAINING VOUCHER) ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη υποβολή της αίτησής μου στο ως άνω αναφερόμενο πρόγραμμα και εφόσον δεν ειδοποιήσω με αυτοπρόσωπη παρουσία μου ή ηλεκτρονική αλληλογραφία ή φαξ περί του αντιθέτου (έως την επίσημη ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων) αδειοδοτώ το κάτωθι υπογράφον ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2 ΒΕΡΓΗ να υποβάλει για λογαριασμό μου την προβλεπόμενη ηλεκτρονική αίτηση.

  Refresh Captcha  
 

Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς;

vergi-general-logo
iek-logo-01
kedivim1-logo-01
ksenes-glosses-logo-01
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!