Ακολουθήστε μας στο 

 

ShareThis

stoxos

ΡΩΣΙΚΑ
Πλεονέκτημα για την Επέκταση των Επιχειρήσεων στη Ρωσική Αγορά

Ταχύρρυθμη εκμάθηση της Ρωσικής Γλώσσας και Κουλτούρας για ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ στις Ανάγκες των Επιχειρήσεων

Καθώς οι ανάγκες της Αγοράς επαναπροσδιορίζουν τα σύνορα των επιχειρηματικών συναλλαγών και σε συνδυασμό με το έλλειμμα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στους Ρωσικούς επιχειρηματικούς κύκλους κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η γνώση της Ρωσικής γλώσσας για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στη Ρωσική Αγορά.

 

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI σε συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΕΡΓΗ διοργανώνει Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας για Επαγγελματική Χρήση.

Σε Ποιους Απευθύνεται:
• Σε όλες τις Επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, σε εργαζόμενους και ιδιώτες.

Θεματικά Αντικείμενα που θα Διδαχθούν/Στόχος:

Ά Ενότητα: Οι βασικές γνώσεις της Ρωσικής Γλώσσας για απλή καθημερινή χρήση – Συγγραφή απλών κειμένων – Απλή Προφορική Εξάσκηση – Bασικές Αρχές Επικοινωνίας βάσει της Ρωσικής Κουλτούρας – Ορολογία Ι – Εμπορική Αλληλογραφία Ι

΄Β Ενότητα: Προχωρημένη Χρήση της Ρωσικής Γλώσσας – Ορολογία ΙΙ – Εμπορική Αλληλογραφία ΙΙ - Ιnternet Communication – Eπεξεργασία Επαγγελματικών Κειμένων, Άρθρων, Οικονομικών Όρων – Προσέγγιση Ρωσικής Νοοτροπίας για Διαχείριση Επιχειρηματικών Διαπραγματεύσεων/Συμφωνιών

Στις Δικές Σας Ανάγκες: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της Δικής Σας Επιχείρησης όσον αφορά την Ορολογία και τη Χρήση της Ρωσικής Γλώσσας. Επικοινωνήστε με τον Εκπαιδευτικό Σύμβουλο.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

c

epikoinwnia

Διεύθυνση
Ζαΐμη 21, Πουκεβίλ 2-4 ΠΑΤΡΑ
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα
2610-271827, 2610-270293
Fax
Fax: 2610-222874

Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς;

vergi-general-logo
iek-logo-01
kedivim1-logo-01
ksenes-glosses-logo-01
 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd