Ακολουθήστε μας στο 

 

ShareThis

stelexos-security

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - SECURITY

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ - ΒΕΡΓΗ ΚΕΔΙΒΜ2 είναι Πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και το ΚΕΜΕΑ (ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO: 9001-2008 από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης DQS για παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης και ποιότητας καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις καταρτιζομένων και επιχειρήσεων στη Δυτική Ελλάδα.

Για τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλείας συνδυάζονται ηλεκτρονικές παρουσιάσεις, ειδικές σημειώσεις, προσημειώσεις εργασίας, μελέτες περίπτωσης καθώς και συνδυασμός παραδοσιακής εκπαίδευσης και e-learning.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση της εκπαίδευσης, διάρκειας 105 διδακτικών ωρών, οι καταρτιζόμενοι αποκτούν Βεβαίωση Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης και αυτομάτως το δικαίωμα για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματιών με ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» οι οποίες οργανώνονται και διεξάγονται από το ΚΕ.ΜΕ.Α. (Κέντρο Μελετών Ασφάλειας) του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κατόπιν ανάθεσής τους από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης έχουν επίσης τα άτομα τα οποία, αποδεδειγμένα, έχουν εργασθεί ή εργάζονται ως μισθωτό προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας ή ως προσωπικό σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Οι Ενότητες που διδάσκονται είναι οι εξής:

  1. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Εργασιακό Περιβάλλον, Διεθνείς τάσεις και ελληνική πραγματικότητα
  2. ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ
  3. ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ
  4. ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
  5. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  6. ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΕΠΥΑ
  7. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
  8. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
  9. ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Οι εξετάσεις Πιστοποίησης διενεργούνται από το ΚΕΜΕΑ σε τόπο και χρόνο που ανακοινώνονται εγκαίρως.

 
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

c

epikoinwnia

Διεύθυνση
Ζαΐμη 21, Πουκεβίλ 2-4 ΠΑΤΡΑ
Email
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα
2610-271827, 2610-270293
Fax
Fax: 2610-222874

Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς;

vergi-general-logo
iek-logo-01
kedivim1-logo-01
ksenes-glosses-logo-01
 
Our website is protected by DMC Firewall!