Ακολουθήστε μας στο 

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI είναι η νέα Δομή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ που προάγει την Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού και Στηρίζει τις Επιχειρήσεις σε θέματα Διαχείρισης και Εκπαίδευσης Προσωπικού.

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση είναι Πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Αρ. Αδ. 2000100.

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ ιδρύθηκε στην Πάτρα από το διακεκριμένο Οικονομολόγο-Καθηγητή Λογιστικής κ.Σπύρο Βέργη κι από τότε η καινοτομία, η υπευθυνότητα, το ήθος και η προοδευτική ματιά είναι τα αναλλοίωτα γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν την εκπαίδευση που παρέχεται.

tautotita-kedivim2
filosofia

Φιλοσοφία

Συνδέουμε τις Γνώσεις, Δεξιότητες, Ανάγκες και Προσδοκίες με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας.

stoxos

Στόχος

Προσφέρουμε Κατάρτιση Υψηλού Επιπέδου σε συνδυασμό με Πρακτική Άσκηση στις Κορυφαίες Επιχειρήσεις.

ebneusi

Έμπνευση

Αφουγκραζόμαστε τις Επαγγελματικές Ανάγκες και Δημιουργούμε Καινοτόμα Εκπαιδευτικά Προγράμματα και Εργαλεία.

 
diadromi

Διαδρομή

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση – VERGI –Vocational Education to Reinforce Growth and Improvement-  συνδέει την Αγορά με την συνεχιζόμενη κατάρτιση  με στόχο να εφοδιάσει τις επιχειρήσεις με στελέχη που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις τους και καλύπτουν τις ανάγκες τους όπως διαμορφώνονται στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.
Ως μέλος του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση, διαθέτει  την εμπειρία, το κύρος και την ικανότητα να αναζητά, να οργανώνει και να παρέχει πρότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης με καινοτόμες και αποδοτικές μεθόδους. Ήδη συμμετέχει και με άλλες Δομές Εκπαίδευσης του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος ΒΕΡΓΗ σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Κατάρτισης και Σύνδεσης  με Επιχειρήσεις Κρατών-Μελών  και είναι Πάροχος Κατάρτισης σε προγράμματα ΕΣΠΑ.

 

Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς;

vergi-general-logo
iek-logo-01
kedivim1-logo-01
ksenes-glosses-logo-01
 
Our website is protected by DMC Firewall!