Ακολουθήστε μας στο 

 

Διακρίσεις

Η Βαθιά Γνώση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ο Δυναμισμός, η συνεχής Αναβάθμιση των Σπουδών που παρέχουμε και η Ακτινοβολία του Έργου που παράγεται στο Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ έχουν οδηγήσει σε σημαντικές Διακρίσεις και Συνεργασίες.

Πιστοποιήσεις, βραβεύσεις, προσκλήσεις σε μεγάλες επαγγελματικές διοργανώσεις και η συμμετοχή σε Διεθνή Όργανα και Εκπαιδευτικά Προγράμματα είναι κάποιες από τις Διακρίσεις που έχει λάβει το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ για το υψηλό επίπεδο σπουδών του.

diakriseis
 
fvet

EFVET

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ είναι το μοναδικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση EFVET.

iso

Πιστοποίηση Ποιότητας ISO

Το Δεκέμβριο 2012 το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ έγινε το πρώτο ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης που εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 στη Δυτική Ελλάδα.

ejobs

eJobs Observatory

To I.IEK BEΡΓΗ έχει πιστοποιηθεί με Label από το Eυρωπαϊκό Παρατηρητήριο Ηλεκτρονικών Επαγγελμάτων eJobs Observatory για τις σπουδές Multimedia που παρέχει.

p3

Πιλοτικό Πρόγραμμα Π3

Το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ ήταν από τα ελάχιστα ΙΕΚ στην Ελλάδα-το μοναδικό στη Δ.Ελλάδα-που συμμετείχαν στο πιλοτικό πρόγραμμα Π3 της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης για ποιοτική και αναβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση.

 

Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς;

vergi-general-logo
iek-logo-01
kedivim1-logo-01
ksenes-glosses-logo-01
 
Our website is protected by DMC Firewall!