Εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI ανακοινώνει τον Ά κύκλο σεμιναρίων 2014-15 σε συνεργασία με τον διακεκριμένο ex. Chef κ.Βασίλη Καρούμπα, Αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να διευρύνουν, να ανανεώσουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Αγοράς. Η φιλοσοφία αυτών των σεμιναρίων είναι ότι η συνεχής επιμόρφωση και η ενημέρωση για τις νέες τάσεις καθιστούν τους επαγγελματίες ανταγωνιστικούς, αποδοτικούς και συμμέτοχους στην επιτυχία της επιχείρησης που εργάζονται.

Η πολύτιμη και πολύχρονη πείρα του κ.Βασίλη Καρούμπα ως εισηγητή των σεμιναρίων Cooking Masterclass, επικυρώνει το επίπεδο εκπαίδευσης και γνώσεων που θα λάβουν οι επαγγελματίες του χώρου ώστε να παραμείνουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και να γίνουν ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.

Δείτε εδώ τα σεμινάρια που θα διεξαχθούν προσεχώς:

Ά Κύκλος: Golden Cold Kitchen

Τεχνικές σε Αυθεντικές Γαλλικές Τερίνες και Πατέ ( Θαλασσινών-Πουλερικών)

Διάρκεια 6 ώρες, κόστος 50 ευρώ
Αυθεντικές Γαλλικές Κουζίνες, Κρύες & Ζεστές, Ατομικό & Ομαδικό, Food styling σε καθρέφτες

Tεχνικές σε καναπέ, μους και open face παρουσίαση

Διάρκεια 6 ώρες, κόστος 50 ευρώ

Αυθεντική Γαλλική Κρύα Κουζίνα

Chaud & froid (κρύα και ζεστά), κρύα κουζίνα σε καθρέφτες, εορταστικό πιάτο, προτάσεις reveillon
Διάρκεια 6 ώρες, κόστος 50 ευρώ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – TAILOR-MADE

Εισηγητής: ex. Chef κ.Βασίλης Καρούμπας

Τα σεμινάρια αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά για το προσωπικό μίας επιχείρησης με στόχο την αναβάθμιση του μενού, της λειτουργίας της κουζίνας, της οργάνωσης και της εστιατορικής τέχνης. Απευθύνονται σε όσους έχουν επιχείρηση εστίασης κάθε είδους και θέλουν άμεσα συμβουλές για να ανανεώσουν, αλλάξουν ή να διορθώσουν τις γεύσεις στα ήδη υπάρχοντα πιάτα των μενού τους και στον τρόπο λειτουργίας τους.
Οι ημερομηνίες και η διάρκεια των σεμιναρίων καθορίζεται μετά από συνεννόηση με την επιχείρηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για όσους κατοχυρώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους σε κάποιο σεμινάριο , προσφέρεται έκπτωση 10% στα δίδακτρα.

3+1 Cooking Masterclass: Όποιος εγγραφεί σε 3 σεμινάρια εξασφαλίζει ΔΩΡΕΑΝ την συμμετοχή του σε 1 ακόμη σεμινάριο για τον ίδιο ή κάποιον που θα υποδείξει. Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα επίκαιρα σεμινάρια με την επιμέλεια του κ. Καρούμπα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Διά βίου Μάθηση VERGI, Ζαΐμη 21, 5ος όροφος, Πάτρα, Τ. 2610 270 598.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
με περγαμηνές και διεθνή ακτινοβολία
είναι ο ex.Chef Βασίλης Καρούμπας
Αντιπρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον διακεκριμένο Executive Chef κ. Βασίλη Καρούμπα στον Τομέα της Γαστρονομίας. Ο γνωστός Chef, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, από φέτος θα είναι ο Εκπαιδευτικός Σύμβουλος για τα προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ καθώς και για τα Επαγγελματικά Σεμινάρια του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI. Οι γνώσεις του χώρου, η πολύτιμη εμπειρία του και το κύρος του στο χώρο της Γαστρονομίας επικυρώνουν το υψηλό επίπεδο σπουδών ΒΕΡΓΗ.

Ο κ. Καρούμπας σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και στην Ελβετική GLION με υποτροφία. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ως Chef μεταξύ των οποίων τα Hilton, Intercontinental, Astir Palace, Elounda Mare, Grand Chalet, με γνωστά εστιατόρια στην Αθήνα όπως το OUI, CAPTAINS, MOORINGS, IDEAL και στις μεγάλες εταιρείες Catering Swissair, Gate Gourmet, Olympic Catering και Papadacos. Ανάμεσα στις συνεργασίες του συγκαταλέγονται το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ κι η Gilli Diet, στην οποία διετέλεσε Διευθυντής του Γαστρονομικού Τμήματος για δέκα χρόνια.

Ο κ. Καρούμπας είναι Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Γευσιγνωστών ITQI, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αρχιμαγείρων WACS. Είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεισφορά του στη μοναδική επιτυχία της ανάθεσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων το 2016 στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διά Βίου Μάθηση VERGI με αυτήν την σπουδαία συνεργασία αποκτούν ένα ακόμη πλεονέκτημα που θα λειτουργήσει ως προβάδισμα στον επαγγελματικό χώρο και θα τους προικίσει με πολύτιμες γνώσεις κι εμπειρίες. Ο στόχος του γνωστού Chef και του μεγάλου Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος είναι κοινός- η δημιουργία ολοκληρωμένων επαγγελματιών Μαγειρικής με αναβαθμισμένες γνώσεις για σίγουρη επιτυχημένη σταδιοδρομία.